Bruidsreportage

Als u gaat trouwen, wilt u uiteraard alles tijdens uw bruiloft vastgelegd hebben. Mijn doel is altijd om de sfeer tijdens deze bijzondere dag op de gevoelige plaat vast te leggen. Het gelukkige bruidspaar, de getuigen, de lachende gasten. Ik houd er dan ook van om spontane foto's te maken, zodat dit op een zo natuurlijk mogelijke manier vastgelegd wordt. Op deze manier krijgt u de mooiste herinneringen van uw bruiloft tijdens het terugkijken van de foto's.

Mijn doel is om de bewuste dag vast te leggen zoals deze ook echt was. De emoties van het bruidspaar en naasten zijn hetgeen dat de foto die speciale uitstraling geeft en geeft een perfecte afspiegeling hoe de dag was. Deze probeer ik dan ook altijd zo zorgvuldig mogelijk vast te leggen.

Tom Roeleveld

Anderen over Tom Roeleveld

Werkelijk een prachtige bruidsreportage heeft Tom Roeleveld voor ons gemaakt. Hij heeft de mooie momenten goed vast- gelegd en dit fantastisch in het boek samengesteld.

Gevoelig, haarscherp en perfect belicht!

Anne en Wim, Den Haag

U heeft al een pakket met 4 uur fotografie voor 349,- euro! Bekijk snel de pagina met tarieven of maak uw offerte online.