Tarieven

Tarieven

De tarieven zijn zeer transparant. Er zijn twee pakketten beschikbaar, maar uiteraard is het ook mogelijk om hier vanaf te wijken. U kunt hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen.

Aanbieding

Tijdelijk zijn de pakketprijzen aangepast:

  • Bruidsreportage van 4 uur: van 549,- voor 449,- euro
  • Bruidsreportage van 8 uur: van 999,- voor 799,- euro

Wanneer u voor <% DATE %> een offerte aanvraagt, kunt u gebruik maken van de aanbieding.

Wat krijgt u voor deze prijs?

1. Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek is het belangrijk uw wensen duidelijk te krijgen. Tevens spreken we door hoe de dag verloopt en geef ik aan hoe ik te werk ga. Ook kan ik additionele foto's laten zien.

2. De dag

Tijdens de grote dag zal ik op de afgesproken tijd aanwezig zijn. Het belangrijkste is dat u kunt genieten van de dag, zonder dat u last heeft van de fotograaf. Uiteraard geef ik tijdens de fotoshoot tips en aanwijzingen, maar de rest van de dag zal ik zoveel mogelijk 'onzichtbaar' blijven. Dit levert ook de meest spontane foto's op.

3. Opleveren foto's

U krijgt de foto's in origineel formaat (> 20 megapixel) aangeleverd op DVD. Bij een shoot van 8 uur zijn dit meestal tussen de 1.000 en 1.500 foto's. Een aantal hiervan zullen nabewerkt zijn. Wel wordt elke foto geoptimaliseerd, om tot een perfect resultaat te komen.

4. Fotoboek

Wanneer u kiest voor een fotoboek, zal ik deze na oplevering van de foto's ontwerpen. Hierdoor kunt u ook zelf aangeven welke foto's u terug wilt zien in het boek. Alvorens het boek besteld wordt, krijgt u een voorbeeldversie in PDF formaat, zodat u eventuele wijzigingen nog door kunt geven.

Nieuw! Bereken nu uw prijs met de calculator!

Trouwalbum

Voor bruidsreportages geldt dat er ook een trouwalbum gemaakt kan worden. De fotoboeken zijn uiteraard op een professionele manier samengesteld en afgedrukt.

U heeft keuze uit de volgende maten:

  • 20 x 25 cm
  • 33 x 28 cm
  • 30 x 30 cm

U kunt kiezen uit verschillende soorten materiaal voor de buitenkant van het trouwalbum, de keuze maken voor een standaard cover of een cover met foto en ook de schutbladen zijn aan te passen. Bereken uw ideale boek met de calculator.
Behalve de bovenstaande maten, zijn er afwijkende maten verkrijgbaar, zoals 35 x 35 cm. De prijs hiervan is op aanvraag.

Wat krijgt u na een reportage? U krijgt de originele foto’s aangeleverd op DVD, samen met een aantal nabewerkte foto’s. Denk hierbij aan foto’s in zwart-wit en sepia. De foto’s worden uiteraard in de origineel geschoten grootte aangeleverd.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en/of offerte.